Noticia

DIA INTERNACIONAL DE SEGURIDAD y SALUD

Decálogo de consejos para las personas que están teletrabajando desde sus domicilios y que, previsiblemente, mantendrán esta situación durante los próximos meses.

Campaña de la GENERALITAT de CATALUNYA para el día INTERNACIONAL DE SEGURIDAD y SALUD

Benvolgudes i benvolguts,

 

Com cada any l’Institut Català de Seguretat i Salut Laboral (ICSSL) commemora durant aquestes dues setmanes, 25 d’abril – 6 de maig de 2022,

el dia 28 d’abril, Dia Internacional de la Seguretat i Salut en el Treball.

 

A l’espai web “28 d’abril de 2022. Dia Internacional de la Seguretat i la Salut en el Treball”  hi trobareu, un article sobre la importància de la participació i el diàleg social per tal de construir una cultura de seguretat i salut positiva, alineant-nos amb la l’Organització Internacional del Treball  (OIT), i destacant l’esperit de col·laboració que s’ha posat de manifest en l’elaboració de l’Estratègia Catalana de Seguretat i Salut Laboral 2021-2026, entre els agents socials presents al  Consell de Relacions Laborals (CRL) i l’Administració de la Generalitat de Catalunya.

 

El cartell de la Claudia Lorite de l’EASD Serra i Abella de L’Hospitalet de Llobregat, amb el lema La prevenció, és la millor estratègia ha estat triat com  a cartell unitari del Dia Internacional de la Seguretat la Salut en el Treball, acordat per la Comissió de Seguretat i Salut Laboral del  CRL. Aquest cartell és un dels treballs més reconeguts del projecte “La prevenció, un valor segur” impulsat per l’ICSSL  dins el programa “Talent creatiu i empresa”, del Departament d’Educació, adreçat  a escoles d’arts plàstiques i disseny.

 

Aquest cartell decora durant el mes d’abril alguns opis, tertúlies i vinils de les estacions i vagons dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Mitjançant les xarxes socials del Departament d’Empresa i Treball i el compte de Twitter @alafeinacaprisc, estem animant a la participació fent-vos una foto amb el cartell, utilitzant les etiquetes #alafeinacaprisc, #28PRL, #28aDiaMundialdeSST, i així teniu la possibilitat d’endur-vos un dels 25 exemplars del “Tractat de les malalties dels artesans” de B. Ramazzini.

 

Participeu i feu difusió de l’espai web “28 d’abril de 2022. Dia Internacional de la Seguretat i la Salut en el Treball” , del cartell, inserint el peu de signatura i participant a les  xarxes socials: twitter, instagram, linkedin i facebook.

 

Esperem que aquesta informació sigui del vostre interès i que en feu difusió

Pide una cita

Reserve una consulta gratuita de 30 minutos